Collega aan het woord

"Werken met Techfield voelt als een warm bad."

Bij Techfield draait alles om de ervaringen van onze medewerkers. Wij delen het verhaal van Angelique, een recente aanwinst voor ons team. Angelique is nu ruim een maand bij ons en werkt via ons als werkvoorbereider bij Equans. Ze is razend enthousiast over haar nieuwe avontuur met ons. 

hero-image

 

Direct een goed gevoel

"Ik leer elke dag nieuwe dingen, het contact met het team is geweldig en de begeleiding is top. Werken met Techfield voelt als een warm bad. De communicatielijnen zijn kort, wat echt een pluspunt is. Iedereen is super behulpzaam. Het past perfect bij mij." Angelique werd benaderd voor een functie bij Equans, een keuze waar ze nog geen seconde spijt van heeft gehad. 

 

"Het gesprek was positief en het voelde meteen goed, dus dat was voor mij genoeg," legt ze uit. 

 

angelique-nieuwe-foto-2023_1x1.png

 

Detachering: een andere kijk

Maar hoe voelt het nu echt om gedetacheerd te worden? Detachering kan voor sommigen een stigma hebben. Word je niet gezien als ‘slechts een nummer’? Angelique ziet het anders:

 

“Ik doe gewoon mijn werk, wat ik heel leuk vind. En ja, dat is inderdaad wel gedetacheerd, en dat heeft voor-en nadelen”

 

De voordelen van Detachering

“Maar ik zie vooral de voordelen. Het grootste voordeel is de vrijheid die je hebt. Als je om wat voor reden dan ook voelt dat je opdracht niet helemaal bij je past of andersom, kan je dit meteen bespreken en zoekt Techfield gelijk mee naar een oplossing. Je staat er niet alleen voor. Als je verder wil zoeken, hoef je dat ook nooit alleen te doen. Het enige nadeel is dat ik niet mee mag doen met sommige voordelen die het vaste personeel op je project wél heeft, en dat vind ik soms jammer."

"Ook heb je regelmatig contact met elkaar, ondanks dat je elkaar niet dagelijks ziet op de werkvloer. Het is altijd geweldig om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd." 

 

 

Detachering via Techfield?

Detachering blijft voor velen een lastige keuze. Het is niet vaak de eerste keuze die men maakt als ze op zoek zijn naar een nieuwe functie. 

Maar Detachering via Techfield, werkt! Ben jij net als Angelique een flexibele werkvoorbereider met passie voor techniek én toe aan een nieuwe uitdaging? Techfield zoekt werkvoorbereiders met ervaring en kennis. Bij ons ben jij de belangrijkste factor en denken we proactief mee over jouw ontwikkeling! 

Bekijk hier alle vacatures die wij momenteel beschikbaar hebben - of neem direct contact op!