Collega aan het woord

“Gek op techniek, als kind al”, Techfield co-founder Dwight

“Techniek, al van jongs af aan ben ik er gek op. Of het nou met Lego, RC auto’s of mijn eigen gamecomputer was, altijd druk in de weer om alles uit te pluizen en mooie dingen te maken. Dit ontwikkelde zich steeds verder totdat ik rond mijn 14e jaar mijn vader, die aannemer was, in vakanties en vrije tijd ging helpen met het verbouwen van woningen.”

hero-image

“Na de middelbare school was het voor mij dan ook een logische keuze om een technische studie te kiezen. Ik heb uiteindelijk voor Technische Bedrijfskunde gekozen. De combinatie van techniek, projectmatig werken en leren optimaliseren van processen sprak mij enorm aan.”

“Na mijn studie heb ik anderhalf jaar op Aruba gezeten, waar ik samen met mijn vader een bouwproject heb geleid. Hier was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de bouw, werkvoorbereiding en inkoop. Net als vroeger, maar nu als echte (eerste) baan.”

“Bij terugkomst in Nederland ben ik per toeval in technisch recruitment terecht gekomen. Hier was ik al snel op mijn plek, kon ik mijn competenties goed inzetten en ben ik ook gaan samenwerken met mijn medeoprichters.”

 

10+ jaar ervaring in Technisch recruitment

“Ondertussen werk ik al ruim 10 jaar in technisch recruitment, en nog iedere dag met veel plezier. Ik krijg enorm veel energie van het werken met verschillende mensen, het verbinden van mensen en het laten groeien van collega’s en kandidaten. Én als ik een technische ruimte, projectlocatie of productielocatie binnenstap; dan ben ik nog iedere keer het kind in de snoepwinkel dat alles wil uitpluizen, begrijpen en verbeteren. Wat dat betreft is er weinig veranderd!”

Een plek waar technische professionals hun eigen carrière kunnen vormgeven

“Samen met mijn co-founders ben ik Techfield gestart om een plek te creëren waar technisch professionals hun eigen carrière kunnen vormgeven. Ik weet dat techniek op vele plekken wordt toegepast en dat elke locatie of rol weer iets anders van je vraagt. Daarom vind ik het logisch dat je als technisch professional hulp inschakelt om precies op de juiste plek terecht te komen.”

"De juiste plek is voor mij veel meer dan alleen gave werkzaamheden in een mooie werkomgeving. Ik wil zelf werken in en aan een veilige en prettige werksfeer, waar ruimte is voor groei, eerlijke beloning, ontwikkeling en gezelligheid. Zelf hou ik van een hapje en een drankje, leuke events organiseren en mensen om mij heen vermaken, dit zijn dan ook zaken die ik met Techfield met veel plezier faciliteer voor mijn mede-technici/collega’s."

 

Wil je meer weten over Techfield of onze vacatures? Kom met mij in contact via d.oehlers@techfield.nl of 06-41850428.
 

author-image
Dwight Oehlers

Co-founder & consultant Techfield

author-image
Dwight Oehlers

Co-founder & consultant Techfield