Collega aan het woord

“Techfield is erg toegankelijk, informeel en komt regelmatig langs”

hero-image

Jeovanny is in mei 2022 als werkvoorbereider gestart bij Techfield. Hij heeft de mbo-opleiding Elektrotechniek afgerond, waarna hij zich verder heeft ontwikkeld met de opleiding Hogere Elektrotechniek. Via Techfield is Jeovanny werkzaam bij Heijmans Schiphol.

Werkvoorbereider op Schiphol

Als werkvoorbereider houdt Jeovanny zich bezig met het bestellen van materialen, het plannen van werkzaamheden en het maken van herstelplannen. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van klussen die Heijmans op Schiphol uitvoert. In zijn team werkt hij samen met drie andere werkvoorbereiders die gespecialiseerd zijn in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en transport.

 

Uitdagend werk

“De klussen die ik bij Schiphol uitvoer zijn anders dan normaal, voornamelijk omdat dit een bijzondere werkomgeving is. Dit brengt wat uitdagingen met zich mee en maakt het werk boeiend. Het is als werkvoorbereider dan ook van belang dat je communicatief sterk bent, een technische achtergrond hebt en administratief goed onderlegd bent.”

 

Opdrachten in de industrie, utiliteit of hightech

Techfield biedt Jeovanny en zijn collega’s de mogelijkheid om bij diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan. Zo kon hij aan de slag in de industrie, utiliteit of hightech. Uiteindelijk heeft Jeovanny zelf gekozen om via Techfield aan de slag te gaan bij Heijmans op Schiphol, omdat dit een interessante werkplek is.

 

"Techfield is een unieke werkgever"

“Techfield is voor mij een unieke werkgever. Het is een jonge organisatie die erg toegankelijk is, waar een informele sfeer heerst en waar ik goed contact mee heb. Ik kan zo even langsgaan voor een babbel of om een potje te gamen. Daarnaast heb ik nauw contact met ze en komen ze regelmatig hier bij Heijmans langs op werkbezoek. Daarnaast hebben ze erg leuke teamuitjes.”

 

Benieuwd naar het verhaal van een Heijmans-collega van Jeovanny? Lees dan hier het verhaal van Wesley!