Over ons

Een detacheerder van en voor techneuten.

Bekijk vacatures
hero-image
image

“Gek op techniek, als kind al”

Founder van Techfield, Dwight: “Ik werk al meer dan 10 jaar in technisch recruitment, en nog iedere dag met veel plezier.  Samen met mijn co-founders zijn we Techfield gestart om een plek te creëren waar technisch professionals hun eigen carrière op de beste manier kunnen vormgeven. 

Techniek wordt op vele plekken toegepast en elke locatie of rol vraagt weer iets anders van je. Daarom vind ik het logisch dat je als technisch professional hulp inschakelt om precies op de juiste plek terecht te komen. Dat betekent voor mij veel meer dan alleen gave werkzaamheden in een mooie werkomgeving. Maar dus ook werken in  een veilige en prettige werksfeer, waar ruimte is voor groei, eerlijke beloningen, focus op ontwikkeling en – niet onbelangrijk - gezelligheid onderling. 

image

De werkvoorbereider centraal

Co-founder Wesley: “In de 12 jaar waarin ik multidisciplinaire ervaring heb opgedaan in het vak, heb ik bij verschillende technische bedrijven ervaren hoe het is om projectmatig ingezet te worden én om in vaste dienst te zijn.

Steeds viel me weer op hoe dezelfde rol heel divers kan worden geïnterpreteerd en dat bij elke opdracht(gever) de praktijk heel anders kan zijn. Iedere rol is net anders – en natuurlijk is ieder mens weer anders in zijn of haar wensen en mogelijkheden.

Daar werd naar mijn idee niet genoeg op ingespeeld door opdrachtgevers noch werkgevers, ik miste de persoonlijke interesse die verder keek dan de bulletpoints in de functieomschrijving.

Ons doel is daarom om technisch professionals een plek te bieden waar ze het gevoel hebben dat ze zich tegelijkertijd thuis voelen bij ons én op hun plek zijn bij de organisatie waar ze aan het werk gaan. En de grootste reden daarvoor, is dat ik dat voor mezelf ook wil!”

Culturele waarden

image

Werkvoorbereiders in installatietechniek

Techfield heeft brede ervaring in de techniek, maar onderscheidt zich door kennis van de werkvoorbereidende rollen binnen installatietechniek. We begrijpen en erkennen de verschillen tussen het ‘Beheer en onderhoud’ werk en de grote nieuwe projecten. We snappen ook wat voor type werk en projecten daarin bij wat voor type werkvoorbereider hoort. Én wij zijn expert in het omscholen tot werkvoorbereider en weten precies welke kennis, ervaring en kwaliteiten je daarvoor nodig hebt en hoe je die kunt uitdiepen.

Partners

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Werken bij Techfield?

Techfield biedt flexibiliteit, maatwerk én de voordelen van een vaste baan. Eerlijk over voorwaarden en proactief investerend in jouw ontwikkeling. Specialist in technisch onderlegde probleemoplossers. Spreekt dat je aan? Bekijk dan ons aanbod aan projecten en rollen of doe een open sollicitatie:

Bekijk projecten