Ontmoet Techfield

Jouw nieuwe carrière begint hier

We zijn niet zomaar een detacheerder; we zijn een gemeenschap van technici die samenwerken, leren en groeien.

Ontdek onze vacatures
hero-image
image

“Gek op techniek, als kind al”

Oprichting Techfield

Dwight, Founder van Techfield: "In mijn 10 jaar in technisch recruitment heb ik de kracht van samenwerking en innovatie gezien. Samen met mijn mede-oprichters hebben we Techfield opgericht met één doel: een plek creëren waar technische professionals hun carrière kunnen vormgeven op hun eigen voorwaarden. 

Techniek is overal en elke rol heeft zijn unieke uitdagingen. Daarom geloof ik dat elke technische professional de juiste ondersteuning en begeleiding verdient. Bij Techfield gaat het niet alleen om het werk zelf, maar ook om het creëren van een omgeving waar groei, ontwikkeling en samenwerking centraal staan. Ben je klaar om samen met Techfield – en met mij – om de volgende stap in je carriëre te zetten?"

image

De werkvoorbereider centraal

Wesley, Co-founder van Techfield: "In mijn 12 jaar in de technische sector heb ik zowel projectmatig gewerkt als in vaste dienst gezeten bij diverse technische bedrijven. Wat me altijd is opgevallen, is hoe dezelfde functie zó verschillend kan worden ingevuld, afhankelijk van de organisatie en het project. 

Elke rol is verschillend en iedereen heeft unieke wensen en capaciteiten. Helaas zag ik vaak dat er niet genoeg aandacht werd besteed aan deze individuele behoeften, zowel door opdrachtgevers als werkgevers. De focus lag te veel op de functie-eisen en te weinig op de persoon erachter. 

Bij Techfield is ons doel om technische professionals een plek te geven waar ze zich zowel bij ons als bij de klant écht op hun plek voelen. De reden? Omdat ik dat zelf ook altijd heb gezocht en gewild!"

Culturele waarden

image

Expertise binnen de Installatietechniek

Projectmatig werken

Techfield gaat verder dan algemene technische kennis. We zijn ons bewust van de specifieke eisen en uitdagingen van zowel beheer en onderhoud als grootschalige nieuwe projecten. Elk project heeft zo zijn eigen unieke eisen en elke werkvoorbereider heeft unieke vaardigheden en voorkeuren. Onze kracht ligt in het nauwkeurig koppelen van projecten aan de juiste werkvoorbereiders. 

Techfield heeft brede ervaring in de techniek, maar onderscheidt zich door kennis van de werkvoorbereidende rollen binnen installatietechniek. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het omscholen tot werkvoorbereider, waarbij we uit persoonlijke ervaring weten wat er nodig is om in deze rollen te vervullen.

Waarom kiezen voor Techfield?

Techfield staat voor technische expertise, persoonlijke groei en een hechte gemeenschap. Ben je klaar voor een nieuw technisch avontuur? Sluit je dan aan bij ons team en ontdek wat het betekent om een echte Techfielder te zijn!

Bekijk onze projecten