Voor opdrachtgevers

Technische uitdagingen?

Samenwerken met Techfield betekent kiezen voor expertise en betrouwbaarheid. Hoe kan Techfield jou verder helpen? Wij staan voor je klaar.

hero-image
image

Techfield: jouw partner in technische uitdagingen

Heb je net die grote klus binnengehaald? Merk je dat de werkdruk plotseling toeneemt? Groeit je organisatie en zie je een toenemende behoefte aan flexibele technische expertise? of is er plotseling een gat gevallen in je team dat snel opgevuld moet worden? Maak kennis met Techfield: jouw oplossing voor al deze uitdagingen.

  • Directe capaciteit: onze experts staan klaar om je te ondersteunen in de installatietechniek.
  • Flexibiliteit: we bieden de essentiële flexibele schil die je nodig hebt in een veranderende markt.
  • Kennis: precies de technische expertise die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. 
  • Kwaliteit en ontzorging: wij nemen de technische zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
  • Professioneel perspectief: we kijken verder dan de huidige opdracht en denken mee over de toekomstige behoeften van je organisatie.
image

Jouw partner in de installatietechniek

In een dynamische markt waar verandering de enige constante is, wordt het steeds uitdagender om de vinger aan de pols te houden van relevante ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen bieden niet alleen een blik op de toekomst, maar geven ook inzicht in actuele behoeften, vooral als het gaat om personeel. Met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in de industrie en installatietechniek, heeft Techfield een uniek perspectief op wat er écht speelt. 

Het vinden van de juiste specialisten is een uitdaging, maar ze zijn cruciaal voor het succes van je projecten en de groei van je organisatie. Bij Techfield geloven we in de kracht van samenwerking, het delen van kennis en capaciteit. Samen duiken we in je vraagstukken en bieden we gericht advies, of dat nu gaat om het vinden van de perfecte match voor een project of strategisch advies over interim-management. Vertrouw op Techfield als jouw partner voor nu en de toekomst.

Partnerportfolio

Dit zijn onze partners

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Advies en hulp bij het invullen van vaste posities?

Op zoek naar advies of ondersteuning voor vaste posities? Onze zusterbedrijven zijn gespecialiseerd in diverse diensten van recruitmentstrategieën tot digitale candidate journeys. We helpen je graag verder.

Meer info