hero-image
Voor opdrachtgevers

Join forces met Techfield?

Join forces met Techfield?

Join forces met Techfield?

image

De voordelen van detachering via Techfield voor jouw organisatie

Heb je als organisatie die grote opdracht gescoord of is je workload plotseling flink gestegen? Groeit je organisatie gestaag door en voorzie je een groeiende behoefte in (flexibele) capaciteit voor de toekomst? Is een medewerker langdurig ziek geworden of plotseling uit dienst gegaan en moet deze zo spoedig mogelijk vervangen worden?

Techfield biedt:

  • Capaciteit in (installatie)techniek
  • Je essentiële flexibele schil
  • Technische specialiteiten op aanvraag 
  • Kwaliteit en ontzorging op jouw projecten
  • Professioneel perspectief op jouw organisatiebehoeften
image

Jouw partner in de installatietechniek

Het is vaak lastig om buiten de dagelijkse processen en werkzaamheden goed de relevante ontwikkelingen in de markt inzichtelijk te houden. Deze bieden perspectief op de toekomst en inzicht in de behoefte, onder andere op het gebied van personeel. Door de intermediairspositie en ruim 40 jaar gecombineerde ervaring in de branches industrie en installatietechniek, weet Techfield goed in te schatten wat er speelt en waar organisaties het beste bij geholpen zijn.

Goede en gekwalificeerde specialisten zijn vaak lastig te vinden, maar essentieel voor het succes van je project en organisatie. Door samenwerking en het delen van capaciteit, kennis en ervaring behaal je de beste resultaten. We bekijken daarom samen je vraagstuk en adviseren je graag op het gebied van interim-management, met blik op de toekomst.

Partnerportfolio

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Advies en hulp bij het invullen van vaste posities?

De zusterbedrijven van Techfield zijn o.a. gespecialiseerd in consultancy en dienstverleningen m.b.t Recruitmentstrategieën, Employer Branding, Digitale Candidate Journey, Applicant tracking systemen en Outsourcing van diverse recruitmentwerkzaamheden.   

Meer info