Angelique en haar succesvolle detachering via Techfield

Bij Techfield draait alles om de ervaringen van onze medewerkers. Vandaag delen wij het verhaal van Angelique, een recente aanwinst voor ons team. Angelique is nu ruim een maand bij ons en werkt via ons bij Equans. Ze is razend enthousiast over haar nieuwe avontuur met ons.

hero-image

 

Een Warm Bad 

"Ik leer elke dag nieuwe dingen, het contact met het team is geweldig en de begeleiding is top. Werken met Techfield voelt als een warm bad. De communicatielijnen zijn kort, wat echt een pluspunt is. Iedereen is super behulpzaam. Het past perfect bij mij." Angelique werd benaderd voor een functie bij Equans, een keuze waar ze nog geen seconde spijt van heeft gehad. 

"Het gesprek was positief en het voelde meteen goed, dus dat was voor mij genoeg," legt ze uit. 

 Detachering: Een Andere Kijk 

Maar hoe voelt het nu echt om gedetacheerd te worden? Detachering kan voor sommigen een stigma hebben. Word je gezien als 'slechts een nummer'? Angelique ziet het anders. 

"Ik doe gewoon mijn werk, wat ik heel leuk vind, en ja, dat is dan wel gedetacheerd, maar met voor- en nadelen," zegt Angelique. 

De Voordelen van Detachering 

"Maar ik zie vooral de voordelen. Het enige nadeel is dat ik niet mee mag doen met de voordelen die het vaste personeel wél heeft. Dat vind ik jammer. Maar het grote voordeel is dat als je van beide kanten voelt dat het niet helemaal klopt, je makkelijker verder kunt zoeken." 

Detachering blijft voor velen een lastige keuze. Het is niet vaak de eerste keuze die men maakt als ze op zoek zijn naar een nieuwe functie.  

 "Het is altijd geweldig om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd." 

Detaching via Techfield, werkt. Ben jij net als Angelique een flexibele werkvoorbereider met passie voor techniek én toe aan een nieuwe uitdaging? Techfield zoekt werkvoorbereiders met ervaring en kennis. Bij ons ben jij de belangrijkste factor en denken we proactief mee over jouw ontwikkeling!  
 
Bekijk hier alle vacatures die wij momenteel beschikbaar hebben - of neem direct contact op!

author-image
Dwight Oehlers

Co-founder & consultant Techfield

author-image
Dwight Oehlers

Co-founder & consultant Techfield